Slik pynter du til sommerfesten

Hage pyntet til fest med fargerike vimpler og to langbord
Vannkaraffel fylt med vann, isbiter og bringebær med tre glass stablet ved siden av
Firkantede isbiter med stemorsblomster inni

Friske farger, stemningsfulle lys og vakre blomster. Vi gir deg dekorasjonstipsene du trenger når du skal arrangere sommerfest!

Sommer og fest – to ord som hører sammen. Det viktigste for en god fest er menneskene som er der, men det skader ikke å tilrettelegge for god stemning med litt lekker pynt.

Det er enklere enn du kanskje tror, og du trenger på ingen måte å blakke deg helt for å gjøre sommerens høydepunkt ekstra minneverdig. 

Vi gir deg ideene som gjør festen til et sukkertøy for øyet!

1. Leskende fristelser

Det er viktig å drikke nok i varmen, og enten du serverer limonade, vann, smoothie, iste eller punch, så finnes det mange muligheter for å lage litt ekstra sommerstemning rundt drikken.

Hold gjestene hydrert gjennom hele kvelden med et kunstverk av en drikkestasjon: Fyll store karafler eller krukker med kran med det du skal servere, og pynt med mynte, lime, granateple, frosne bær eller spiselige blomster.

Dekorative isbiter gjør også susen. Du kan lage isbiter av fruktjuice, eller putte frukt, bær eller grønnsaker i isbitformene. Alt du trenger er ekstra store isbitformer, det du vil putte oppi, vann og en fryser. Voilá – ekstra kaldt og ekstra fint!

Lekre glass hører også med. Er du ute i god tid kan du i forkant av festen samle opp tomme syltetøyglass. Akkompagnert av sugerør, egner disse seg nemlig utmerket som drikkeglass.

Firkantede isbiter fylt med blåbær eller blomster